Подарете си страхотно изживяване с нашите масажи и терапии

IMG_9072
relaxation-3497820_1920

Класически масаж 

Възстановяващ масаж, който отпуска мускулите, подобрява гъвкавоста и релаксира тялото. Сесията подобрява кръвообращението и освобождава стреса.

Релаксиращ масаж 

Сесията подобрява кръвообращението, премахва умората, напрежението в мускулите и освобождава енергийните канали. Точковият масаж подобрява общото здраве и успокоява психиката.

Дълбок масаж 

Благоприятно облекчаващ болките и стреса. Действа на дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан, засилва кръвообращението и подобрява лимфопотока. Препоръчва се при високи натоварвания, цялостен дискомфорт и за профилактика.

Масаж с тройно действие 

Високоефективен, дълбокотъканен лечебен масаж посредством комбинация от различни масажни техники, последван от стречинг и пречистване и хармонизиране на енергийните канали.

Хавайски масаж 

Великолепен масаж с ломи-ломи техники и благоухани масла, който отпуска тялото и ума, като дарява с разкошен аромат, правейки кожата копринено гладка.

Детоксикираща терапия с мед 

Лечебен топъл релаксиращ масаж с чист, натурален мед.Тонизира целия организъм, пречиства и постига усещане за здраве, лекота и удоволствие

Козметичен масаж на лице 

Благодарение масажа на лице се подобрява цвета и тургора на кожата, а процесите на стареене се забавят. Подобрява се оттока на венозната кръв и лимфа, масажът на лицето оказва лифтинг ефект. И разбира се, масажът въздейства на нервната система – премахва емоционално напрежение и други последствия от стреса. Изработва ендорфини – това повдига настроението, подобрява съня и общото разположение.

Терапия с вино 

Мощна антиоксидантна терапия, която осигурява максимална защита от свободните радикали, резултат от замърсения въздух, цигарения дим и стреса. Предотвратява задържането на вода и е много ефективна в борбата с целулита. Извежда токсини и шлаки, повишава имунитета и защитните функции на кожата. В резултат – тялото и духа са релаксирани, кожата съвършено чиста и копринено мека.

Масаж „Българска роза“ 

Дълбок масаж с високо концентрираното растително масло , насищащо тъканите с кислород, засилва  антиоксидантната система на организма, премахва напрежението и негативната енергия от тялото, релаксира мускалите и тъканите.

Aphrodite Beach Hotel

Perla 17, 8230 Nessebar, Bourgas, Bulgaria

+359 892 213 537, info@aphrodite-bg.com