Подарете си страхотно изживяване с нашите масажи и терапии

IMG_9072
relaxation-3497820_1920

Класически масаж

Класическият масаж е древна лечебна техника, която от векове се използва за лечение на физически заболявания и за подобряване на благосъстоянието. Масажът облекчава напрежението и сковаността на мускулите, лекува главоболието, намалява стреса и спомага за релаксацията, подобрява гъвкавостта, повишава концентрацията и  влияе положително върху физическото и емоционалното състояние като цяло.

Спортен Масаж 

Спортният масаж включва различни техники, които се фокусират върху манипулирането на меките тъкани на тялото, за да се коригира дисбалансът, причинен от спортни натоварвания. В допълнение към мускулите, спортният масаж се фокусира и върху фасцията (система от влакнеста съединителна тъкан, чиято задача е да свърже всички съединителни тъкани и да държи телата ни в едно). 


Лечебен масаж 

Лечебният масаж има широко приложение в съвременната медицина. Положително е въздействието му при лечението на редица заболявания и неразположения, в спорта, както и в профилактиката.  Характерното за този масаж е, че посредством специфични техники се цели освобождаване на напрежението в тялото и отпускането на целия организъм. Използва се и при заболявания, свързани с опорно-двигателната система, ставите, мускулите и други.


Антицелулитен масаж 

Антицелулитният масаж подобрява кръвообращението, стимулирайки притока на кръв; оказва благоприятно въздействие върху лимфния дренаж, извеждайки токсините от тялото; стяга и оформя мускулите; стимулира производството на колаген; спомага за разграждането на мастните натрупвания; спомага за намаляването на целулита и не на последно място освобождава организма от стрес, предразполага го да се отпусне и да релаксира, след което тялото е тонизирано и енергизирано.


Релакс арома масаж 

Ароматерапевтичният масаж е процедура, по време на която се отпускат и тялото, и духът. Техниките, които се използват за този масаж намаляват мускулното напрежение, спомагат за намаляването на тревожността и безпокойството; подобрява кръвообращението и въздейства благотворно върху лимфния дренаж. Масажът също така подобрява настроението и съня и оказва ползвотворно влияние на кожата, правейки я гладка, мека и еластична.


Луксозен комбиниран масаж Aphrodite Beach

Точков масаж на ходила  дълбокотъкънен масаж на тялото, точков масаж на главата.

РЕЛАКС ТЕРАПИИ

Благодарение масажа на лице се подобрява цвета и тургора на кожата, а процесите на стареене се забавят. Подобрява се оттока на венозната кръв и лимфа, масажът на лицето оказва лифтинг ефект. И разбира се, масажът въздейства на нервната система – премахва емоционално напрежение и други последствия от стреса. Изработва ендорфини – това повдига настроението, подобрява съня и общото разположение.

Терапия с вино 

Мощна антиоксидантна терапия, която осигурява максимална защита от свободните радикали, резултат от замърсения въздух, цигарения дим и стреса. Предотвратява задържането на вода и е много ефективна в борбата с целулита. Извежда токсини и шлаки, повишава имунитета и защитните функции на кожата. В резултат – тялото и духа са релаксирани, кожата съвършено чиста и копринено мека.

Aphrodite Beach Hotel

Perla 17, 8230 Nessebar, Bourgas, Bulgaria

+359 892 213 537, info@aphrodite-bg.com