Подарете си страхотно изживяване с нашите масажи и терапии

Spa_Front_First_03
Relax_Zone_Front_03

МАСАЖИ

Класически масаж

Масажът облекчава напрежението и сковаността на мускулите, лекува главоболието, намалява стреса и спомага за релаксацията, подобрява гъвкавостта, повишава концентрацията и  влияе положително върху физическото и емоционалното състояние като цяло.

Спортен Масаж 

Спортният масаж включва различни техники, които се фокусират върху манипулирането на меките тъкани на тялото, за да се коригира дисбалансът, причинен от спортни натоварвания. В допълнение към мускулите, спортният масаж се фокусира и върху фасцията.


Лечебен масаж 

 Характерното за този масаж е, че посредством специфични техники се цели освобождаване на напрежението в тялото и отпускането на целия организъм. Използва се и при заболявания, свързани с опорно-двигателната система, ставите, мускулите и други.


Антицелулитен масаж 

Антицелулитният масаж подобрява кръвообращението; оказва благоприятно въздействие върху лимфния дренаж, оформя мускулите; стимулира производството на колаген; спомага за разграждането на мастните натрупвания; спомага за намаляването на целулита и тонизира.


Релакс арома масаж 

Намалява мускулното напрежение, спомага за намаляването на тревожността и безпокойството; подобрява кръвообращението и въздейства благотворно върху лимфния дренаж. Подобряват се настроението и съня. Масажът оказва ползвотворно влияние на кожата, правейки я гладка, мека и еластична.


Тайландски масаж

Тайландският масаж не включва използването на масла. Поради това той е известен като сух масаж. Масажът подобрява кръвообращението. Успокоява ума и тялото, подобрява настроението, съня и емоционалното състояние. Препоръчва се при болки в гърба и кръста, главоболие и други. 


Балийски масаж 

За този масаж се използват етерични масла, които стимулират притока на кислород и кръв в тялото.
Балийският масаж помага при болки в ставите, премахва напрежението в мускулите, подобрява настроението и хармонизира тялото и духа.Рефлексология

Рефлексологията е терапия, при която се масажират определени точки, оказващи ползотворно влияние на системи и мускулни групи в тялото. Укрепва имунната система, намалява стреса и умората. Работи за премахването на блокажите и нормалното протичане на енергийния поток.


ЗОНИ ЗА РЕЛАКС 


Солна стая 

Халотерапията е най-добрият начин за поддържане на здрава дихателна система, както и за намаляване на риска от простуда и грип. Намалява стреса, главоболието, умората и депресията, усилва енергийната и психическата устойчивост, стабилизира съня, подобрява настроението.


Тангенторна вана

Подводно-струевият масаж стимулира кръвообращението и лимфната циркулация, като по този начин стимулира обмяната на веществата и допринася за детоксикацията на организма. Въздействието върху лимфния дренаж има отношение и към подпомагане на имунната защита.


Сауна

Основната цел на сауната е повишение на телесната температура и стимулиране на процесите на изпотяване, които носят цял арсенал от лечебни ползи за тялото, а именно повишаване на имунния статус, детоксикация, облекчаване на болки, подобряване на телесната маса и други. 


Хамам

През последните години турската баня придоби голяма популярност по целия свят. В хамама се поддържа температура до 45 градуса по Целзий. Хамамът е полезен при заболявания на опорно-двигателния апарат, при респираторни заболявания, особено при чести бронхити и др. 

ТЕРАПИИ

ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ С МОРСКИ ВОДОРАСЛИ, МАВРУД И ШОКОЛАД

МАСКА ЗА ТЯЛО  + КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ /шоколадова терапия, с морски водорасли и мавруд/

ДЕТОКС ВАНА ЗА КРАКА С АНГЛИЙСКА СОЛ, ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ И ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Aphrodite Beach Hotel

Perla 17, 8230 Nessebar, Bourgas, Bulgaria

+359 892 213 537, info@aphrodite-bg.com