fbpx
Posted by: Калина Ангелова
Category: Забавни

Да се посмеем! Всички зодии тръгват заедно на море!

Най-накрая… Време е за море! Всичките 12 зодии се качват в едно автобусче и тръгват за морето. Да видим какво се случва по-нататък…

По време на пътуването

Овенът се нервира, че автобусът не върви повече, а Девата се ядосва заради трохите, които е направил Скорпионът, който скришом си е изял сандвича. Стрелецът сложил слънчевите си очила, събул си джапанките и си сложил краката на седалката пред него. Ракът вижда тази картинка, ядосва се и започва да мрънка.

Близнаците вече са постнали няколко статуса във Фейсбук: „Отивамееее!“, „Тръгнахмееее!“, „Пристигнахмееее!“, „Голям купон!“.

И така – Скорпионът яде, Ракът мрънка, Овенът се нервира. Везните внимават да не се изцапат и любезно молят Телеца да стои далеч от тях с този шоколад, защото може да им изцапа бермудите.

Лъвът маха на всички, които вижда през прозореца, защото е убеден, че наблюдават именно него. Козирогът брои парите си и изчислява по колко средно ще може да харчи на ден. Водолеят изпробва маската си за гмуркане, а Рибите проспиват целия път.

„Най-накрая, пристигнахме!“

Близнаците веднага пускат статус във Фейсбук. Водолеят го лайква на мига. Овенът вече е в морето. Скорпионът влиза директно в банята, където прекарва известно време, което кара Везните да чукат на вратата, защото искат да си оправят прическата. Девата преживява нервен срив, защото в апартамента е пълен хаос и никой не се интересува от това.

Стрелецът заминава на обиколка на мястото, Телецът търси да замези с риба на скара, а Ракът пие биричка и мрънка. Козирогът още веднъж си преброява парите и се пазари със собственика на апартамента. Лъвът е на терасата и гледа минувачите. Рибата най-после се събужда и почва да разсъждава за смисъла на живота.

„Юхууу, ето ни на плажа!“

Това е новият пост на Близнаците в социалните мрежи, придружен със снимки. На една от тях Девата не се вижда добре от голямата шапка с периферия, но пък за сметка на това пък изпъква намазана с крем със слънцезащитен фактор 50. Вижда се и Ракът, който е увит с плажна кърпа с хавайски мотиви.

Везните си показват скъпия бански. Лъвът демонстрира перфектната си фигура, а Рибите не се виждат от големия фотоапарат, който държат. Скорпионът е обърнал гръб и е забранил да го тагват на снимки във Фейсбук.

Водолеят се снима с оборудването си за гмуркане, Козирогът вади трите книги от чантата, докато Телецът вече се радва на сладоледа. Овенът го няма на снимките, защото вече е преплувал 200 метра навътре в морето.

„Време е за нощно парти“

Туитват Близнаците, но този път без снимка, защото всички са червени като раци, с изключение на Девата. Телецът разпалва барбекюто, а Лъвът твърди, че той знае по-добре как става. Стрелецът кани всички съседи на купона, а на Скорпиона това не му харесва и се дръпва настрана.

Ракът се грижи чиниите на всички да са пълни. Везните са с вечерно облекло и карат Рибите да ги снимат във всички пози. Водолеят предлага утре всички да отидат на курсове по гмуркане, или на подводен риболов, а Козирог пресмята на таблета си, дали това би било рентабилно. Овенът пак го няма – заминал е на нощно къпане…

Усмихвайте се повече и по-често, защото както е казал Виктор Юго:

„Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек!“ 🙂

Share with:


Калина Ангелова